Amy (16 jaar): “Ik weet beter wat ik wil”.

De moeder van Amy was bezorgd dat zij haar grenzen niet kon aangeven bij jongens. Amy gaat van nature het liefst om met meer extraverte personen. Dit zorgde dat Amy zich in contact met vriendinnen wegcijferde. Tijdens het traject dat zij bij SO! Trainingsbureau heeft gevolgd is zij erachter gekomen dat zij zelf meer introvert is. “Het heeft me meer zelfvertrouwen te gegeven door te leren dat dit oké is”. “Door beter te weten hoe ik in elkaar zit kan ik ook beter zeggen wat ik zelf vindt”.

Amy heeft naast een individueel traject twee keer een groepstraining gedaan met meiden van haar leeftijd. “Het was fijn om daar je verhaal kwijt te kunnen zonder oordeel en dat je weet dat jij niet de enige bent die tegen bepaalde situaties aanloopt”. Het oefenen met deze situaties vond Amy soms wel lastig. Met ondersteuning in opdrachten en toepassen in eigen omgeving is het haar gelukt haar doelen te bereiken en meer zelfvertrouwen op te bouwen.Nu Amy de middelbare school heeft afgerond is zij klaar voor nieuwe uitdagingen.

Wil je ook jouw doelen behalen? Vraag vrijblijvend informatie via Sabina Bos: 06-1500122Of mail naar info@sotrainingsbureau.nlKijk ook eens op onze pagina over weerbaarheid, of over groepstrainingen.   *Amy is een fictieve naam i.v.m. privacy

Previous Kinderen en zomervakantie

Leave Your Comment