Een nieuwe baan in Corona tijd!

Ik ben per 17 maart officieel gestart met mijn nieuwe baan bij SO! Trainingsbureau. De eerste week dat iedereen thuis moest gaan werken! Gelukkig heb ik (daarvoor) al wat dagen mee kunnen lopen en was ik SO! al ingewerkt. Maar een gekke tijd om te starten met een nieuwe baan is het zeker wel!

Maar hoe ging dat en wie ben ik?
Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Yoni Nieboer, Jeugd en Gezinsprofessional bij SO! Trainingsbureau. Vanuit mijn passie voor het ondersteunen van kinderen heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener  afgerond. Ik heb ervaring opgedaan in de specialistische jeugdhulp en tevens mijn opleiding tot intensieve ambulante gezinsbehandelaar behaald.


Wat wil ik meegeven in de trainingen en begeleiding bij SO!?
Tijdens mijn studies heb ik vaak getwijfeld of ik het wel kon behalen. Ik heb dyslexie. Door mijn dyslexie moest ik schriftelijk opdrachten vaak verbeteren waardoor mijn twijfels werden bevestigd. Dat bleek gelukkig onterecht gelukkig! Ik heb dan ook geleerd en wil anderen vooral meegeven: 

“Nooit op te geven en leer te vertrouwen op jezelf”. Ik ben daar een mooi voorbeeld van!
Mijn gedrevenheid kenmerkt mij ook in mijn werk met kinderen/jongeren en hun omgeving.
Ik ga ervoor! Op een energieke en creatieve manier ga ik opzoek naar de mogelijkheden.
Samen gaan we werken aan jullie hulpvraag. Ik ontwikkel bij SO! met mijn collega’s methodes die daarbij effectief zijn om je doelen te behalen.

Hoe doe ik dat bij SO!? Nu doe ik dit tijdelijk ook creatief online, via videoboodschappen, Whatsapp, telefonische consulten en opdrachten. En waar nodig in noodsituaties doen we dit ook persoonlijk volgens de RIVM richtlijnen.
Maar ik kijk er naar uit om je gauw (persoonlijk!) te ontmoeten bij SO Trainingsbureau! 

Groetjes,

SO! Yoni

Previous 50 tips! “wat te doen thuis”?

Leave Your Comment

Contactgegevens

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Contactgegevens

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

© 2022 SoTraining – Realisatie door Web-Logic Webdesign