Ervaring “Een 10, eigenlijk een 1000!”

Boosheid was verdriet…
Toen Max* (6 jaar) bij SO! Trainingsbureau begon, werd hij vaak overvallen door emoties.  Dit liep heel snel door elkaar in heftige boosheid, verdriet of blijdschap.Max vond het moeilijk om zijn emoties te herkennen en vooral om over zijn verdriet te praten. Na trainingen op school en bij SO! Trainingsbureau in Heerhugowaard, lukt het. Max kan aangeven wat er écht aan de hand is en in zijn hoofd omgaat. Grenzen accepteren gaat beter.
Max is minder explosief thuis.

Ook de moeder van Max kijkt terug op een goed hulptraject bij SO! Trainingsbureau: “Fijn, heel duidelijk deze hulp. En ik vond het ondersteunend, ook naar de school toe in wat Max nodig heeft. Ook voor thuis was dit helpend.” Ook toen de situatie daarom vroeg, kon SO! Trainingsbureau snel schakelen en de juiste hulp bieden.  
De moeder van Max vertelt dat het soms lastig is om hulp te vragen. De tip die zij wil meegeven is: “Trek op tijd aan de bel. Ook als het lastig is.”. Dan kom je snel bij de juiste hulp terecht en kun je als gezin weer vooruit. 
Max geeft de hulp bij SO! Trainingsbureau “een 10,  eigenlijk een 1000” . Wanneer het nodig is zou hij zeker terugkomen. *Max is een fictieve naam i.v.m. de privacy.
Kijk ook eens op onze pagina over emotieregulatie / prikkelverwerking

Previous Pesten veroorzaakt veel verdriet

Leave Your Comment