Jeugdprofessional Simone

Mijn naam is Simone Ganzevoort en ik ben trainer en jeugdprofessional bij SO! Trainingsbureau.
Ik heb werkervaring met de doelgroep jongeren. Hierbij zijn coaching en trajectbegeleiding het voornaamste. Het bieden van begeleiding op verschillende gebieden, denk aan planning en organiseren en sociale vaardigheden heeft mij altijd zeer aangesproken.

Ik vind dat ieder kind het recht heeft op de ontwikkeling die bij hem of haar past. Om deze reden vind ik het opstellen van passende en haalbare doelen bij de gestelde hulpvraag belangrijk. Daarnaast let ik er op dat de samenwerking rondom en mét het kind/de jongere goed verloopt.Eigenschappen die passen bij mij, zijn: samenwerken, doorzetten, flexibiliteit, georganiseerd en denken in oplossingen. Dit neem ik mee in de begeleiding en trainingen bij SO! Trainingsbureau.Naast mijn baan bij SO! Trainingsbureau, ben ik werkzaam als trajectbegeleider op een middelbare school in de regio. Ik ben gediplomeerd Maatschappelijk Werk- en Dienstverlener met de uitstroomrichting Jeugd. Het individueel begeleiden van kinderen en jongeren is mijn passie. Daarnaast heb ik ook de docentenopleiding Pedagogiek afgerond. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan in het trainen en begeleiden van groepen, heb ik kennis van leerstrategieën en studievaardigheden.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten bij SO! Trainingsbureau!Groetjes,Simone Ganzevoort

Previous Hoe stimuleer ik Zelfredzaamheid?

Leave Your Comment