Glimlachen na een pestverleden?

Hoi! Mijn naam is Tannaz Hajeby en ik ben de nieuwe jeugdprofessional en allround mediamaker bij SO! Trainingsbureau. Ik heb een HBO-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en werkervaring als peer educator, jongerenbegeleider en jongerencoach in de jeugdhulp. Verder werk ik in de media als presentatrice bij radio 3 en FunX, maar ooit was ik ook een onzeker meisje met een pestverleden. Ik blik nu met een glimlach op dit verleden terug. Dit komt omdat ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen. Daarnaast ben ik gaan inzien wat mij wel goed maakt zoals ik ben. Dit zijn eigenschappen die ik ook graag wil overbrengen op anderen bij SO! Trainingsbureau. Niemand hoeft in mijn optiek te last te houden van emoties die sommige negatieve (levens)ervaringen met zich meebrengen. Om die reden bieden mijn collega’s en ik op maat trainingen en coaching voor kinderen met sociaal emotionele problemen en hun ouder(s)/verzorger(s). Wij zijn ook flexibel inzetbaar voor verschillende projecten binnen het primair en voortgezet onderwijsproces. Waar wacht je nog op?

Previous De feestdagen: leuk, of toch niet?

Leave Your Comment