Groepstraining 10 – 13 jaar

Groepstraining 10 – 13 jaar in Heerhugowaard
Start 8 september 2020

Sociale vaardigheden, assertiviteit, weerbaarheid, sociaal cognitieve trainingen voor kinderen 10-13 jaar.

Tijdens deze groepstraining wordt in een traject van 8 trainingen gewerkt aan assertiviteit en weerbaarheid, waarbij er wordt gekeken wat de kinderen nodig hebben om dit schooljaar goed te beginnen en voldoende weerbaar te worden. Kinderen krijgen in deze training de expertise en begeleiding die zij nodig hebben.
We leren kinderen een positief zelfbeeld op te bouwen, emoties te kunnen reguleren en (weer) lekker in je vel te komen.  De kinderen leren omgaan en inzicht te krijgen in de eigen psychosociale klachten, maar ook een steun voelen door de groepsleden en dit samen te oefenen en tips en ervaringen te kunnen delen.

Hoe: door oefenen, inzicht gevende groepsgesprekken, in tweetallen en kleine groepjes tussentijds te werken, muzisch agogische technieken, spelvormen, creativiteit, het 5-G model, thuisopdrachten en het DOEN, toepassen met elkaar.

Thuisopdrachten en advies bij de opdrachten/ vragen voor ouder(s)/ betrokkenen.
Tussentijdse evaluatie na de module met de groep.

* Leeftijd 10 t/m 13 jaar. Groepsgrootte maximaal 8 kinderen (richtlijn). Trainer  en co-trainer. *SKJ geregistreerd, gediplomeerd bevoegde trainers.

Locatie: Stationsplein 99-229 Heerhugowaard (Hoofdgebouw). Je wordt voor aanvang bij de receptie opgehaald. 

Aanmelden

Voor meer informatie over de (mogelijkheden van) training en/of om je aan te melden kun je mailen naar info@sotrainingsbureau.nl. Of neem telefonisch contact met ons op.

Previous Groepstraining assertiviteit/weerbaarheid

Leave Your Comment