Individuele jeugdhulp Noord Holland

Ervaring van ouders gemeente Langedijk, “psychosociale klachten aanpakken bij SO! Trainingsbureau”Interview met ouders van een jongere wie een individueel traject heeft gevolgd. Toentertijd 17 jaar. Inmiddels afgerond en 18 jaar geworden. 

1. Hoe gaat het nu met jullie?
Met ons gaat het prima! Er is duidelijk een complete verbetering te zien bij mijn dochter.  Bijvoorbeeld in hoe zij reageert op dingen en dingen aanpakt.

2. Hoe vond je de hulp van SO! Trainingsbureau. Hoe heb je dit als moeder ervaren?
Ja fantastisch! Ik werd overal bij betrokken en heel goed op de hoogte gehouden van wat ik mocht weten van mijn dochter. Als er iets was, of niet de goede kant op ging met haar, gingen meteen de alarmbellen af en werd ik op tijd ingelicht. Super communicatie! 

3. Hoe vind je de hulp voor je kind?
Ja heel goed. Mijn dochters grootste angst was, dat ze haar weer zouden laten vallen ook als ze beter was. Dit was namelijk ook al menig keer gebeurd vanuit vorige instanties. Sabina verzekerde haar dat er niks zo maar zou gebeuren zonder heel goed overleg. En dat zelfs wanneer het beter ging er evengoed nog iemand voor haar was tot haar 18e. Dit heeft haar vertrouwen een boost gegeven. Je zag haar groeien. Ook haar buddy in de laatste weken (dus in nazorg nog in gesprek/ afbouwen met Femke van SO! Trainingsbureau) was super fijn. Dank je wel Femke!!

4. Heb je nog iets gemist? Verbeterpunten?
Nee ik kan niks bedenken!

5. Hoe gaat het verder (vervolg) voor jullie/ hoe kijk je naar de toekomst?
Dat zal de tijd leren. Ze heeft nog wel begeleiding nodig nu ze 18 is geworden, wat is geregeld en gestart. Maar zij heeft in ieder geval een grote groei stap gemaakt door jullie en die pakken ze haar niet meer af.  

Previous Kinderen en labels, wat is het effect?

Leave Your Comment