Jeugdprofessional in opleiding gestart

Mijn naam is Britt Fenne, enthousiaste eerstejaars HBO Social Work student aan Inholland Alkmaar. Mijn eerste stage ga ik lopen bij SO! Trainingbureau van november 2020 tot de zomervakantie 2021. Ik verwacht hier uitgedaagd te worden en veel te kunnen leren. De werkwijze van SO! Trainingsbureau spreekt mij erg aan, het is gericht op het individu, het individu binnen een groep, de eigen kracht en positiviteit. Nu ik een paar weken meeloop zijn deze kenmerken ook in de praktijk zichtbaar.

Voordat ik Social Work ging studeren heb ik de opleiding Grafisch vormgeven aan het Mediacollega afgerond. Heel erg leuk, maar ik miste het contact met mensen en de diepgang. Binnen het sociale werk vind je dat uiteraard veel meer terug. Ik wil tijdens mijn studieloopbaan de kennis en vaardigheden van het vak eigen maken. Ik kijk uit naar mijn verdere leerproces binnen SO!

Tot ziens bij de groepstrainingen en individuele jeugdhulptrajecten!
Groetjes, Britt Fenne 

Previous Gamegedrag bij kinderen en jongeren

Leave Your Comment