SO! Het team

Het team

Welkom bij SO! Sociaal Trainingsbureau. Bedankt voor uw interesse in ons aanbod aan onderwijsdiensten en psychosociale jeugdhulp. We zijn een divers team met veel expertise! U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Voor meer informatie kunnen we uiteraard ook kosteloos een persoonlijke of telefonische afspraak maken.

Sabina Bos

Directeur, projectleider, zorgcoordinator

Ik heb jaren ervaring in onderwijs en hulpverlening, maatschappelijk werk, loopbaanadvies en trajectbegeleiding. Naast de benodigde kwalificaties ben ik als persoon oprecht in mijn aanpak en wat ik doe. Ik weeg samen zorgvuldig af wat de juiste weg is. Dit doe ik niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. Oprecht zijn is iets wat ook in de aanpak met kinderen en jongeren, erg belangrijk is. In mijn ideeën en oplossingen ben ik een vindingrijk en creatief persoon. Humor vind ik belangrijk, maar ook een doelgerichte aanpak. Ik ben sensitief en nuchter. Mede door mijn nuchtere inslag vind ik het belangrijk om een goede koppeling te maken naar de praktijk. Ik ben als eigenaar ook zelf nog werkzaam in de jeugdhulp (SKJ geregistreerd) en onderwijsbevoegd. Ik geloof in een platte organisatie en ben met veel plezier onderdeel van ons team. Iets wat onze kleinschalige organisatie in onze werkwijze en visie uniek maakt.Als eigenaar van SO! Sociaal Trainingsbureau sta ik ervoor dat we vanuit onze visie u de expertise kunnen bieden die u zoekt!

Alia Rasouli

Zorgcoordinator, Senior Jeugd en Gezinsprofessional/ Trainer

Voor SO! Trainingsbureau biedt ik diverse groepsgerichte jeugdhulp in de daggroep, de jongens en meidengroepen en individuele trajecten. Sport, bewegen en kickboksen zet ik in als middel om doelen te bereiken.

Ik ben gediplomeerd in jeugdhulp en studeer begin 2022 af voor het Uitstroomprofiel Jeugd Werk (UJW) voor mijn SKJ registratie. Ik verdiep ik hierbij nog verder in complexe jeugdhulpvragen en cultuur sensitieve vraagstukken vind ik een uitdaging.

Tot slot ben ik voor het onderwijs inzetbaar voor studentenbegeleiding / coaching in sociale vaardigheden en faalangstreductie voor scholen.

Met de kennis en ervaring die ik heb en dagelijks op doe wil ik anderen helpen zodat zij ook kunnen groeien tot sterke individuen die zelfstandig verder kunnen.

Tot snel,
Alia

Levi Tielkes

Senior Jeugd & Gezinsprofessional / Trainer

Ik heb ervoor gekozen om bij SO! Trainingsbureau te komen werken, omdat ik geloof in de kracht van maatwerk. Dat wil zeggen volledig aansluiten bij wat de cliënt en diens omgeving nodig heeft, want iedereen is verschillend en heeft dan ook baat bij een specifieke benadering. Echt luisteren naar wat je te zeggen hebt vanuit intrinsieke nieuwsgierigheid, betrouwbaarheid en enthousiasme is wat je van mij als SO! professional kunt verwachten.
Het is mijn missie om kinderen en gezinnen te begeleiden bij het aanpakken van hun problemen opdat zij weer in hun kracht komen te staan en vervolgens weer op eigen bene verder te kunnen. 

Zie ik je snel bij SO! Trainingsbureau?

Groetjes,
Levi

Violaine Janssen

Msc Orthopedagoog, regiebehandelaar.

Ik zal aansluiten bij de intakegesprekken om kennis te maken met de cliënt en andere betrokkenen. Tijdens de intake zal ik samen met alle betrokkenen meedenken teneinde een zo passend mogelijke begeleiding/ondersteuning te kunnen bieden. Daarnaast blijf ik tijdens de trajecten betrokken voor het tussentijds bieden van advies of het geven van feedback. Jullie zullen mij wellicht dan zien bij evaluatiegesprekken of tussentijdse gesprekken.

Tot ziens,

Violaine

Joëlla Grüttgen

Jeugd en gezinsprofessional / Trainer/ GGZ agoog.

Ik ben voor SO!Trainingsbureau inzetbaar voor individuele trajecten in de jeugdhulp en psychosociale hulp in groepsverband.
Ik ben mij aan het specialiseren in complexe jeugdhulpvragen m.b.t. KOPP problematiek en LVB (afstudeerproject) en doe op dit moment onderzoek naar de positieve effecten van onze daggroep-opvang (B-SO Kids) bij SO! Trainingsbureau.

Ik ben zelf gediplomeerd MBO gespecialiseerde jeugdzorg en studeer nu af als HBO GGZ agoog. Ik ben breed inzetbaar en heb hart voor de doelgroep.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes,

Joëlla

Soumaia Karmemich

Office & HR manager

Ik kan goed plannen en organiseren wat handig is als ik snel moet schakelen tussen verschillende taken. Ik vind het ook fijn om met meerdere zaken bezig te zijn.

Voor al uw eerste vragen en afspraken inplannen kunt u bij mij zijn.

Mijn streven is om alles soepel te laten verlopen bij SO!

Femke Hinrichs

Senior Jeugd & Gezinsprofessional / Trainer/ SKJ geregistreerd Lichaamsgericht therapeut/ trainer i.o.

Manon Roos

Junior Jeugd & Gezinsprofessional/ Trainer

Ik ben bij So!Traningsbureau gaan werken vanuit mijn passie voor het jeugdwerk. Bij mij staat het kind centraal! Ik geloof erin dat kinderen zelf inspraak kunnen hebben in het traject, om op deze manier ook de motivatie en zelfredzaamheid te vergroten. Via deze werkwijze werk ik weloverwogen aan de doelen met het kind en het systeem.

Ik heb werkervaring in het middelbaar onderwijs binnen de extra ondersteuning en trajectbegeleiding. Deze ervaring zet ik in tijdens mijn begeleiding die ik geef als jeugdprofessional. Ook komt dit goed van pas in de jeugdhulpvragen gericht op de jongeren in de leeftijd groep 8 en de overgang van de groep 8 naar de eerste klas. Ik ben geschoold Social Worker met het uitstroomprofiel UJW Jeugd Werk Work waarbij ik bij afronding ook mijn SKJ-registratie verkrijg vanaf juni 2022.

Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij So! Trainingsbureau.

Groetjes,
Manon

Amélie Janssen

Junior Jeugd en Gezinsprofessional/ Trainer. Gedragswetenschapper i.o.

Binnen mijn  stage loop ik dinsdag mee met de meidengroep en zal ik af en toe meekijken met individule gesprekken. Naast mijn studie pedagogische wetenschappen hou ik mij erg graag met dans bezig. Tijdens de meidengroep zal dans ook zo nu en dan ingezet worden als middel om de individuele doelen van de kinderen te bereiken. Ik kijk uit jullie te ontmoeten! We gaan ervoor!

Nicole de Groot

Pedagogisch begeleider allround & onderwijsprofessional

 Ik ben dol op kinderen van jong tot volwassenen. In gesprek gaan samen om erachter te komen waar je allemaal toe in staat bent is mijn kwaliteit. Ik heb jarenlange ervaring in de zorgsector en het onderwijs. Ik heb tientallen jaren gewerkt in het onderwijs als instructeur, leerkracht en mentor. Mijn kracht is echt kunnen luisteren en goed inleven wat iemand nodig heeft op dat moment. Ik ben in begeleiding en trainingen duidelijk georganiseerd en gestructureerd, iets wat anderen ook als prettig ervaren in mijn begeleiding. Bij SO! Trainingsbureau ben ik co-trainer bij de psychosociale jeugdhulpgroepen. Ook begeleid ik kinderen en jongeren als pedagogisch begeleider allround samen met mijn collega’s uit het team. Daarnaast verzorg ik trainingen voor scholen voor de onderwijsttak van SO! Trainingsbureau, gericht op bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding, sociale vaardigheden, faalangstreductie en de Veilige klas. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, Nicole

Whitney Knorr

Senior Jeugd en gezinsprofessional/ Trainer. SKJ geregistreerd

 Ik werk bij SO! Trainingsbureau met veel passie als senior jeugd en gezinsprofessional. Ik heb eerder ervaring opgedaan in de jeugdhulp als senior jeugdprofessional in het gedwongen jeugdzorgkader. Daarin heb ik een groot hart voor kinderen om mij in te zetten voor hen en hun ouders. Ook wanneer het moeilijk is en zij in een prangende situatie zijn beland. Deze ervaringen neem ik met veel motivatie en passie mee in mijn werk bij SO! Trainingsbureau.  Ik ben gediplomeerd jeugd en gezinsprofessional en maatchappelijk werker uitstroomprofiel jeugd (UJW). Ik ben bevoegd en heb ervaring en expertise in diverse methodes waaronder de De Driehuizen methode, Seksuele ontwikkeling in zicht, Systeemgericht werken vanuit het sociale netwerk, ouderbegeleiding, zowel lichte hulpvragen als complexe vragen en intensieve gezinsbegeleiding.  Tot gauw! Whitney

Esther Duineveld

Rouwtherapeut, Trainer de Veilige klas/ Onderwijsprofessional/ Senior Jeugd en gezinsprofessional SKJ geregistreer

Esther is inzetbaar voor SO! Trainingsbureau voor onderwijsopdrachten gericht op een veilig groepsklimaat.
Voor SO! Trainingsbureau in Jeugdhulp is Esther ook inzetbaar als rouwbegeleider bij:
ziekte, bij overlijden en rouwbegeleiding bij een echtscheiding (SKJ geregistreerd).

Esther stelt zich binnenkort via de website zelf aan u voor.

Benito Kaarsbaan

Teamcoach

Mijn naam is Benito Kaarsbaan. Mijn benaderingswijze als teamcoach voor SO! Trainingsbureau is directpraktischpersoonlijk en eenvoudig. ‘’Less is More’’. Ik heb ervaren dat de professionals van SO! Trainingsbureau door mijn benaderingswijze in korte tijd doeltreffende resultaten boeken in deze jeugdhulp en onderwijs praktijk. Coaching van mij is bedoeld voor alle mensen die de verbinding met zichzelf en de omgeving kwijt zijn en voor wie wil inzien dat problemen kansen zijn om te leren.
Tijdens het coachingstraject ligt mijn focus op BewustwordingContact en Balans en ik stimuleer Competentie, Autonomie en Verbinding.