Praktische persoonlijke coaching en training in Schagen

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor het volgen van een individueel coaching en trainingstraject 2 juni bij SO! Trainingsbureau. Locatie de Nieuwe Nes in Schagen. Vraag vrijblijvend een gratis eerste gesprek aan 19 mei!
Voor wie? Kinderen en (jong) volwassenen die een training willen volgen om van psychosociale klachten af te komen. Iedereen loopt er wel eens tegen aan dat vriendschappen niet prettig verlopen, sociale contacten moeizaam gaan, of dat je conflicten aangaan moeilijk vindt. Ook het hebben van lichte angstklachten is niemand volledig onbekend. Bijvoorbeeld angst om te falen, angst om te spreken in een (grote) groep of klas of te zeggen wat je denkt. Stress of onzekerheid bij het maken van keuzes kunnen op bepaalde momenten in het leven moeilijk zijn of je zelfs blokkeren. Overgangsmomenten in het leven kunnen daarbij extra lastig zijn. Overgaan naar een nieuwe klas, de brugklas, zoeken naar een nieuwe baan of het kiezen van een (nieuwe) beroepsrichting. De meesten kinderen en jong volwassenen blijven dan goed functioneren. Dit lukt echter niet iedereen altijd. En daar kun je last van hebben. Belangrijk is om te leren wat je zelf kunt doen bij dit soort problemen.
Daarom is er deze training op maat. De trainingen zijn een uur en sluiten aan bij wat je nodig hebt. Je krijgt een eigen programma, coaching en training en oefeningen die je mee krijgt om zelf toe te passen. Geen therapie maar een praktische training met tools voor het dagelijks leven. O.a. zijn de mogelijkheden trajectbegeleiding, (loopbaan)coaching, training op het gebied van sociale vaardigheden, assertiviteit en weerbaarheid. Meer weten? Mail mij op info@sotrainingsbureau.nl. Ook kun je mijn website checken www.sotrainingsbureau.nl en een bericht achter laten of mijn facebook bekijken voor meer activiteiten en info over So! Trainingsbureau: www.facebook.com/sotraining. Graag tot ziens!

Previous Spontaniteit kun je aanleren?

Leave Your Comment