Resultaten afgerond traject

Heerhugowaard in zelfbeeld, stemming en communicatie thuis.

Mirthe heeft haar traject bij SO! Trainingsbureau positief afgerond. Mirthe zat niet lekker in haar vel en dit had soms zijn weerslag op de sfeer in het gezin.

Het resultaat
Mirthe: “Ik voel me nu positiever en vrolijker. Mijn stemming is verbeterd”. Niet alleen de stemming van Mirthe is verbetert maar ook de sfeer thuis is fijner.
Hoe bereikt
Mirthe: “Ik heb training gevolgd bij Sabina, ik voelde mij prettig en op mijn gemak bij haar”. Daarnaast heb ik EMDR-therapie gevolgd waardoor ik dingen uit het verleden heb kunnen verwerken. Resultaat hiervan is dat ik geen somberheidsklachten meer heb. Ik zit goed in mijn vel.”
Thuis is de communicatie verbeterd binnen het gezin. Ouders hebben geleerd om door te vragen bij Mirthe. Ouders hebben gesprekken gevoerd met Sabina maar er zijn ook gezinsgesprekken geweest. De gezinsgesprekken hebben erg geholpen. Ouders weten beter hoe ze bij Mirthe kunnen inschatten hoe het met haar gaat en hoe zij hier op kunnen inspelen. Ouders: “Het doel is behaald en dat merken we.”

Tips voor anderen:
Mirthe: “Praat erover, als je er niet over praat ga je er verder over nadenken en wordt het groter. Dat had ik in ieder geval.”
Ouders: “blijf als gezin praten en neem hier ook de tijd voor.”

Meer weten?
Kijk ook eens op onze pagina over somberheid, piekeren en angstklachten: https://sotrainingsbureau.nl/somberheid-piekeren-angstklachten/
Wil je ook jouw doelen behalen? Vraag vrijblijvend informatie via Sabina Bos:
06-1500122
Of mail naar info@sotrainingsbureau.nl 

*Mirthe is een fictieve naam i.v.m. privacy

Previous Pubers en zomervakantie

Leave Your Comment