RIVM maatregelen – Corona –

Beste ouders, Betreft de nieuwe maatregelen, ook vanuit het RIVM, en de maatregelen vanuit het onderwijs de volgende informatie.
 Thuisonderwijs:
Nu scholen dicht zijn begrijpen we dat er extra zorgen zijn. We hebben veel ervaring en kunnen meedenken!

We hebben de volgende aanpak:- Een nieuw plan van aanpak in de psychosociale vragen van uw kind- Antwoord op de vragen bij het geven van thuisonderwijs voor uw kind- Extra ouderbegeleiding nu u zelf als ouder onder extra spanning kan komen te staan. In het bieden van de kinderopvang thuis en evt. thuiswerken de extra stress en spanning die dit geeft.- De aanpak en opdrachten voor uw kind worden daarop aangepast. Tevens kunnen we hulp bieden in de aanpak voor thuisonderwijs, dag en weekschema’s. 


– Zie ook onze 10 tips via :  https://sotrainingsbureau.nl/tien-tips-voor-thuisonderwijs/ Extra bereikbaarheid:
We houden onze SO! trainingen:- Online via telefonisch consult- FaceTime/ Wapp video gesprek of Skype.- We zorgen voor extra thuisopdrachten om de hulp en trainingen te continueren- Om de genoemde reden zijn we extra bereikbaar voor alle vragen en alles waar u nu thuis samen tegen aan loopt.Alle afspraken gewoon door, maar dan via online contact en telefonisch consult. We proberen er samen met u een positieve input aan te geven aan de komende periode. Ook in mogelijk de extra tijd die u nu samen met u zoon / dochter heeft.  En waar dit mogelijk juist een extra uitdaging gaat worden.  Maatwerk:
Voor ieders veiligheid proberen we via online, telefonisch consult en contact de trainingen en begeleiding zo goed mogelijk te laten doorgaan. Dat vraagt ook hier maatwerk.  We proberen zoveel mogelijk op maat oplossingen te bedenken samen met u.   Crisissituaties, angst en somberheidsklachten– Bij somberheidsklachten en angstklachten kijken we hier samen nogmaals naar en stellen waar nodig het veiligheidsplan bij nu de weekstructuur op school wegvalt. – Ook is elke jeugd en gezinsprofessional extra bereikbaar via het werktelefoonnummer overdag.- Bij nood / crisis elke dag tot 20.30 mits dit nodig is. – Ook kunt u wanneer u uw eigen jeugdprofessional niet kunt bereiken mij als praktijkhouder SO! Trainingsbureau bereiken 0615600122.- En tevens de 24/7  crisisdienst jeugd via 088 777 8887.  Vragen stel ze gerust! we zijn er voor jullieTeam SO! Trainingsbureau 

Previous Tien tips voor thuisonderwijs:

Leave Your Comment