SO! Die is binnen!

SO! Ik mag weer een aantal positieve berichten met jullie delen…

Een paar blogposten terug had ik mij al voorgesteld als Femke, de nieuwe stagiaire van SO! Trainingsbureau die tevens ook Maatschappelijk werk en Dienstverlening studeert. Nou ik zal jullie niet langer in spanning houden…

Gisteren was het dan zover, ik mocht eindelijk mijn propedeuse in ontvangst nemen! Dat ik mijn propedeuse had behaald stond al eventjes vermeldt in DUO, maar zo’n uitreiking maakt het toch wat leuker en officiëler! Wat wel iets is om erbij te vermelden, is dat ik een hele tijd aan het twijfelen was welke richting ik nou op wilde. Regulier MWD? Jeugdzorgwerker? GGZ-agoog? Allemaal dingen om over na te denken. Uiteindelijk na veel te hebben gepraat met Sabina, docenten, klasgenoten, vrienden en familie ben ik eindelijk tot een beslissing gekomen. In het derde jaar kies ik voor het uitstroomprofiel jeugdzorgwerker. Mede omdat ik door SO! Trainingsbureau erachter ben gekomen, dat mijn passie echt ligt bij de doelgroep kinderen/jongeren!

Nu ligt mijn passie niet alleen bij deze doelgroep, maar kan ik mij ook heel erg vinden in de visie en missie van SO! Trainingsbureau. Daarom mag ik hierbij ook enthousiast melden dat ik volgend jaar ook te vinden ben als stagiaire en werknemer bij SO! Trainingsbureau!  

SO! Hier wat positieve berichten voor het weekend!

Met vriendelijke groet, 

Femke Hinrichs

femke@sotrainingsbureau.nl

Previous Faalangst aanpak in Noord Holland

Leave Your Comment