SO! Expertise in groepstrainingen

SO! Trainingsbureau heeft expertise op het gebied van groepstrainingen. Naast individuele trainingen bieden wij groepstrainingen voor verschillende leeftijden aan. Met veel enthousiasme geven wij deze het hele jaar door. Maar waarom doen we dit eigenlijk?

Bij een groepstraining worden verschillende onderwerpen op een laagdrempelige en positieve manier besproken en geoefend, zoals zelfbeeld, sociale vaardigheden, omgaan met emoties, assertiviteit en faalangst. De trainer maakt de trainingen altijd op maat naar behoefte van de groep. Door een veilige sfeer te creëren kan er op een laagdrempelige manier geoefend worden met de onderdelen. Kinderen leren door ervaringen van anderen te horen en eigen ervaringen te delen. Ook door spelenderwijs te oefenen met situaties van school, thuis of met vrienden. Hierdoor gaat de “theorie” meer leven en lukt het beter om dit toe te passen. Soms geven de trainers thuisopdrachten mee zodat er een goede transfer is van de training naar de thuisomgeving. Voor trainers kan een groepstraining veel informatie geven over hoe een kind zich gedraagt in groepen. Op die manier kunnen wij kinderen/jongeren nog beter begeleiden, ook individueel.

In juli 2021 starten verschillende Summer Campus groepstrainingen. Check onze agenda voor alle data en informatie. Er zijn nog plekken vrij!
Of neem vrijblijvend contact op met Sabina Bos op 06-15600122 of via info@sotrainingsbureau.nl

Previous SO! Open middag back 2 school

Leave Your Comment