Train de Trainer SO! Trainingsbureau

Gastblog Iris Heusschen van Christelijk Gymnasium Utrecht.

SO! We hebben weer een gast vandaag in de SO! Blog! Vandaag schrijft Iris Heusschen docent aan het Christelijk Gymnasium Utrecht (CGU)  over haar ervaringen met SO! Trainingsbureau tijdens het Train de trainer traject voor het CGU.
Iris Heusschen vertelt;
We hebben al een aantal jaren een sociale vaardigheden cursus (SoVa)  bij ons op school. Dit jaar wilden we graag ons huidige cursus plan verfrissen.
We hebben Sabina van SO! Trainingsbureau ingeschakeld om ons te adviseren. We hebben met haar gekeken naar onze intake, plan van aanpak en lesopzet.
Vooraf stuurden we ons huidige cursusplan naar haar toe, zodat ze dat alvast kon bestuderen. Sabina had zich duidelijk goed ingelezen en gaf daardoor heel gericht feedback en stelde kritische vragen.
We gaan met veel nieuwe ideeën en inspiratie en heldere verbeterpunten aan de slag. Enthousiast heeft Sabina ons geholpen om met heel concrete voorbeelden te laten zien hoe we onze verbeterpunten kunnen integreren in ons huidige cursusplan. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het werkt prettig dat zij veel voorbeelden en ervaringen uit haar eigen werk als trainer gebruikt in haar adviezen. We kijken er erg naar uit om met haar adviezen op de vloer aan de slag te gaan.
Leuk om te weten / update:
Inmiddels is het CGU gestart met de training! We horen na deze training van de trainers Iris Heusschen en Nelleke Wester hoe dit gegaan is! Hou de SO! blog in de gaten!

Previous Jongeren Coaching.

Leave Your Comment