Train de trainer werkt – SO! Onderwijs

Trainingen voor onderwijs en jeugdprofessionals

Hoe gaat het nu met….Iris Heusschen en Nelleke Wester bij het Christelijk Gymnasium Utrecht… een half jaar na de Train de trainer van SO! Trainingsbureau? Iris Heusschen vertelt:
We hebben een hele goede SoVa reeks gehad! We hebben de aanwijzingen en feedback van SO! Trainingsbureau doorgevoerd in onze voorbereidingen voor de bijeenkomsten. Het zorgde voor een fijne samenwerking omdat we samen de Train de trainer bij SO! al hadden gevolgd. We hadden voldoende handvaten om naar terug te grijpen. Het blijft lastig om in zo’n korte tijd die we hebben bij het CGU stappen te maken met leerlingen. Maar bij de evaluatie kwam naar voren dat veel van de leerlingen er erg veel van hadden opgestoken. Ze hebben meer inzicht gekregen in hun manier van handelen en denken. We hebben ze aan kunnen moedigen dit bewust te blijven trainen en toe te passen in hun dagelijkse levens. Het is heel leuk te zien dat ook tijdens onze vakken de meeste van hen steviger in hun schoenen staan en ontspannender aan het werk gaan bijvoorbeeld in samenwerkingsopdrachten. 
We ronden nu het schooljaar af. Volgend schooljaar gaan we weer SoVa geven. Als we tegen die tijd weer aan de slag gaan en we weer helder hebben waar we coaching bij kunnen gebruiken komen we zeker terug bij SO! Trainingsbureau. Dat lijkt ons erg leuk!Groetjes Nelleke Wester en Iris Heusscher, Docenten en SoVa trainers,  Christelijk Gymnasium Utrecht

Previous Social media, positief of negatief voor kinderen en jongeren?

Leave Your Comment