SO! Over ons

Over ons

SO! Trainingsbureau bestaat eigenlijk uit 2 bedrijven: Jeugdhulp en onderwijs. Natuurlijk hebben die wel eens raakvlakken met elkaar wat een groot voordeel is voor ouders en verwijzers in complexe hulpvragen.

SO! Trainingsbureau Jeugdhulp is een kleinschalige en laagdrempelige partij in de jeugdhulpverlening bij psychosociale hulpvragen. Met onze unieke methoden en op maat aanpak helpen wij kinderen en jongeren van 5-18 jaar (en hun ouders) om sociaal-emotionele problemen aan te pakken en op te lossen. Daarin werken we op maat met een uniek programma voor ieder kind. Wij werken we met een divers team waarin ieder teamlid zijn eigen talenten heeft in pedagogiek, social work, maatschappelijk werk, gezinsbegeleiding, spel, sport en spel, kickboksen, beeldende vorming, muzisch agogische werkwijze en sensomotorische werkvormen. Ook een klik met de professional is van groot belang voor succes. Om je thuis te voelen kan het ook van groot belang zijn om cultuur sensitief te werken. Ons team komt qua achtergrond uit alle windstreken en spreekt verschillende talen. Net wat nodig is kunnen wij inzetten.

We kunnen snel schakelen als kleine aanbieder en vinden gezien worden en een persoonlijke oprechte benadering belangrijk. Passie voor jeugdhulp! We werken vanuit de positieve psychologie, denken in oplossingen en gericht op talentontwikkeling en enpowerment. Expertise staat hoog in het vaandel Daarvoor werken wij met een team van trainers die allen opgeleide jeugdhulpverleners zijn met expertise in jeugdhulp en onderwijsvragen en SKJ geregistreerd

SO! Trainingsbureau Onderwijs. Met onze expertise, persoonlijke aandacht en passie voor leerlingen/ studenten dragen onze laagdrempelige, op maat trainingen bij aan de ontwikkeling en skills van kinderen en jongeren, zodat zij de skills hebben om hun talenten optimaal tot bloei te laten komen.  Wij wegen samen met u zorgvuldig af wat de juiste weg is. Ieder persoon is uniek en iedere klas heeft een op maat aanpak nodig. Wij doen dit zowel in theorie als ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. . Onze laagdrempelige aanpak, door praktische oefeningen en ‘doen’, heeft snel effect en is succesvol bewezen.

Onze unieke en veelal vernieuwende methodes werken! Met onze visionaire blik op de toekomst, dragen wij met onze kennis en expertise sterk bij aan verbeteringen in de jeugdhulp. SO! Belangrijk!

Weten wie onze professionele trainers zijn? Kijk op de pagina ‘Ons team’.

Wij werken nauw samen met verschillende partijen in zorg, onderwijs en welzijn.

Aanmelden

Voor meer informatie over de (mogelijkheden van) training en/of om je aan te melden kun je mailen naar info@sotrainingsbureau.nl. Of neem telefonisch contact met ons op.